onsdag, september 05, 2012

Studenthverdag nummer ørten hundre og ørten

I dag kom jeg for sent på skolen. Det har det egentlig ikke vært så mye av i det siste. Men i dag altså. Og da var det jo fint at man har time i et rom med smekklås. Går det an? Jeg vurderte å snu og gå da jeg kom til låst dør, men det var fint de slapp meg inn, for de trengte nok en til. Det er ikke så voldsomt mange som tar det obligatoriske emnet.

Vi seks menneskene skulle lissom diskutere. For det er visst det vi skal gjøre i de timene. Men jeg vet ikke helt om vi fikk det til. Det ble snakka en del om sekundære kjønnsorganer, den geografiske utbredelsen av dvergsjimpanser og om pappegøyer man hadde møtt. Men mest snakka man om hundene sine. Jeg snakka egentlig ikke så mye, for hunden min døde for over fire år siden, og jeg er ikke så flink til å snakke.

Etterpå drakk jeg kaffe til lunsj. Det var koselig. Og så gikk vi for å se på lesesalplassene vi har blitt tildelt. Det står mange plakater i gangen om at det ikke er lov å snakke utafor. Det er doble dører inn dit. Og så er det skrekkelig stille innafor. Og mange mennesker som jeg mistenkte syntes vi gikk litt for bråkete. Jeg så litt på plassen min, og så bestemte jeg meg for å prøve igjen i morgen. Jeg lurer på hvordan jeg skal klare å unngå å bla for høyt der, men det blir nok bare en spennende utfordring :D

Sånne utfordringer takler masterstudenter!

Hjemme kom det menn fra IKEA. Så nå slipper jeg å sove på gulvet mer. Og etter at beina var montert på senga, drakk jeg kaffe. Den klarte jeg å helle utover meg selv. Jeg fikk flekker på klærne. Men de tørka. Dog forble det vått i navlen min, så da jeg reiste meg, rente eller rant kaffen nedover magen min, og da ble jeg våt igjen.

Lol, lollere, lollest.

2 kommentarer:

Ida sa...

Gratulerer med seng :-) Du må slutte med den sølinga! Vi kan snakke litt om dvergsjimpanser neste kantinemiddag.

Udda sa...

Ikke sekundære kjønnsorganer?