mandag, juli 30, 2012

Why am I always so out of place?

Så er man hjemme igjen fra hyttetur, og det første man gjør, er selvsagt å sjekke hva som har skjedd på FB. Det er alltid litt skummelt å se om man muligens er tagga i et bilde man kanskje egenltig ikke har særlig lyst til å bli tagga i. Tenk om noen så tidlig som på fredag tagga meg i et bilde hvor jeg ser 100% retarda ut (mot normale 98%) eller gjør ting som jeg ikke burde gjøre (som å sette den daglige heroinsprøyta, fyr på kirker eller lignende), og bildet allerede har ligget ute i flere dager! Gud hjelpes, pulsen stiger når man logger inn på facebook etter lengre fraværsperioder!

Vanligvis er det jo ingen som har tagget meg i noenting som helst, sånn siden jeg ikke har noe liv. Men i dag var jeg tagget.

Hva er dette slags bilde? Det er fra Grønland. Jeg kan ikke huske at det ble tatt, men alle smiler. Det er bra! Til og med jeg smiler! Det er verken kirker eller heroinsprøyter i bildet, og det er jo bra imagebyggende! Meg selv sammen med så masse pen, oppegående ungdom, dette er absolutt velegna for FB! Dessuten står jeg midt inne blant den pene ungdommen. Det skal ikke stikkes under stol at når jeg tagges i bilder med masse pen, vellykka ungdom, sitter jeg som oftest i utkanten av bildet, gjerne kuttet av bildekanten, med et lost uttrykk som gjør at jeg virkelig ser malplassert ut.

Jeg er kronisk malplassert, men her, her er jeg midt i smørøyet. Og uttrykket mitt er ikke lost. Jeg er skikkelig MED! Kanskje litt vel med? Det er liksom et eller annet som er litt feil. Jeg passer liksom ikke helt inn her heller. 

Hmmm... De andre har på seg litt mer klær. Jeg viser absolutt ikke uanstendig mye hud, det er ikke det, men de andre har på seg ut på tur-klær, eller i alle fall uteklær. 

Jeg registrerer at bildet er tatt ute. Da har ordentlig folk på seg uteklær. Altså lite klær går greit ute om det er varmt nok, og det er det selvfølgelig natterstider på Grønland. Så lite klær kan muligens passere. 

Men det er enda noe mer.

Når ordentlige folk er ute, har de på seg sko. Jeg går i sokkelesten.

Hvorfor har jeg ikke på meg sko? Hvor i helsike har jeg gjort av skoene mine?

---

Nei, denna blir det nok aldri folk ta.

2 kommentarer:

Renate sa...

Ettersom du ikke husker at bildet ble tatt, er det sannsynligvis tatt mens du sov. Disse pene ungdommene kidnappet deg nok fra middagsluren din, bar deg ut i naturen, stilte deg opp (man kan ikke se stativet som holder deg stabil) og tok bildet. Typisk pene ungdommer!

Tina sa...

Jeg driver med et kommentar-raid på bloggen din siden du er så lei deg for at jeg ikke er så flink til å kommentere. Nå prøver jeg, men er ikke sikker på hva jeg skal skrive. Nei denna blir det itte folk ta, nei Oda, kanskje. Nå ble det litt vanskelig med den derre tegnsettinga. Men jeg kommenterer da.