tirsdag, mai 08, 2012

Albueslikking

Her om dagen hadde jeg en fantastisk drøm! Sånt skjer. Den var helt orgasmisk, vidunderlig! Jeg drømte at jeg klarte å slikke på min egen albue!

Det var deilig. Befriende.

Det bør sikkert nevnes at det ikke var fordi jeg hadde kutta av meg armen. Da tror jeg ikke det hadde vært noen deilig drøm.

(Altså nå er det jo faktisk sånn at hver gang jeg får spørsmålet om hvordan jeg ville foretrukket å dø, så svarer kontant: ”Giljotinering.” Ikke at det er et spørsmål jeg får så ofte. Men jeg har fått det. Det er ikke det at jeg tror det er mer eller mindre smertefullt enn for eksempel drukning, men jeg er så skrekkelig nysgjerrig på det der med om man tenker litt etter at hodet faller av kroppen. Det må jo virke enda mer befriende enn å slikke seg på albuen. Dessuten kan man jo se på de tilstedeværende med et blikk som sier: ”Mohahaha, jeg vet noe ikke dere vet. Jeg vet hvordan det er å være kroppsløs!”

Jeg tror ikke det er like gøy å drømme at man er armløs. Rett og slett ikke like spennende. Forresten foretrekker jeg å drømme at jeg kan slikke meg på albuen, fremfor å drømme at jeg blir giljotinert. )

Det som skjedde var bare at tunga mi plutselig bare ble noe helt sprøtt lang. Også ble den kort igjen etter at jeg hadde slikka meg ferdig på albuen. Mens jeg gradvis ble mer og mer oppmerksom på at jeg lå på det rotete rommet mitt på Sogn studentby, begynte jeg å legge planer om å rømme av gårde med et omreisende sirkus. Folk vil sikkert betale helt ville summer for å se på dama som kan slikke sin egen albue!

Så skjønte jeg jo etter hvert at det egentlig bare var en drøm :( Jeg forsøkte likevel forgjeves å slikke albuen min der jeg lå i senga, men det funka rett og slett ikke lenger. Jeg hadde ingen magisk tunge mer :( Jeg er bare en helt vanlig student som må stå opp og lese til eksamenene sine. Jeg er dessverre en sånn student som skal prøves i 70 studiepoeng den kommende måneden. DØD OG PINE! Detta går aldri i væla.

Skal det gå som jeg vil, må jeg jo bli et overmenneske. Og de drømmene mine er jo så gjennomsiktige at det er helt flævt. Trenger iallfall ikke søke statens lånekasse om ekstra tilskudd til drømmetyder.

Men eg døyr nok ikkje. Jeg trenger kun å stå i 20 av de 70 studiepoengene jeg skal ha eksamen i. Og går det virkelig helt på tverke, så kan jeg jo fortsette å trene hardt på å slikke på albuen min, eventuelt gro skjegg. Da kan man også være med på omreisende sirkus, har jeg hørt. Jeg tror jeg faktisk har litt anlegg for det med skjegg. Eller iallfall litt bart om dere gir meg noen år…

Bestemor hadde i alle fall litt. Så om jeg ikke blir giljotinert med det første… Bank i bordet, touch wood….


2 kommentarer:

Renate sa...

Synes det er viktig å ha noe å strekke seg etter, så hvorfor ikke prøve å nå albuen? Jeg burde egentlig klare det, for er det to ting bestemors morsslekt var kjent for, så var det lange tunger og en tendens til å gå på hælene, sånn at det dundret skikkelig. Men jeg kan ikke engang nå nesetippen med tunga mi, men det er kanskje fordi jeg har oppstoppernese? Dersom du ender opp med bart, kan du jo frisere den, og ende opp med en Fu Manchu-bart? Det hadde garantert vært både iøyenfallende og imponerende, og dersom du klarer å få en på plass før eksamen, trenger du kanskje ikke mer for å overbevise sensor, ihvertfall dersom noen av fagene bedømmes muntlig?

Tins, 22 år sa...

Jeg så en dokumentar om ei dame med helskjegg en gang. Lurer på om hun var lesbisk også.
Jeg har også lurt på det der om man tenker littegrann etter giljotinering.
Mads sier forresten at noen mennesker klarer å slikke albuene sine. Tror jeg skal søke det opp på youtube nå, faktisk.