tirsdag, oktober 18, 2011

Gratulerer med dagen, bloggen :))

Historisk dag. I dag er det fem år siden jeg begynte å blogge; definitivt tvingende nødvendig å markere det med et innlegg. Da var jeg 17 og gikk andre året på medier og kommunikasjon. Nå er jeg 22; herrejesus som tida flyr. Det første innlegget jeg la ut 18.10.06, avsluttes slik: ”…og så vil jeg kanskje oppdatere bloggen (eller slette den når jeg har skrevet ned for mange pinlige formuleringer, tanker og hendelser!)” Men tross alt det tullet jeg har skrevet her, så har jeg latt det bli stående. Det er jo litt … ærlig. Jeg har nesten holdt meg helt unna gamle skrivefeil også, blant annet er det minst to skrivefeil i den første setningen jeg skrev på bloggen. (Det starta bra detta, ser du!) Kan være det har blitt en anelse færre skrivefeil (er egentlig ikke sikker, men snittet er forhåpentligvis på under to per setning), men stil og tema har holdt seg overraskende likt hele veien. Jeg har fader ikke modnet det grann på fem år! Det er liksom meg, meg, meg og den kjedelige hverdagen min som står i sentrum.

Nå er det en stund siden det egentlig har kommet noen oppdatering om denne, for tiden ekstra kjedelige, hverdagen. Da kan jeg fortelle at jeg har et par andre ting enn bloggen jeg godt kan feire; jeg har skrevet under kontrakt med SiO og betalt depositum på hybel, så da har jeg et sted å bo når jeg kommer tilbake til vakre, vakre Norge. Hybel på Sogn er kanskje ikke noe å sprette sjampanjen for (spretter man sjampanjen?), men det er definitivt fint å ha tak over hodet… Ja, det er det. Norge er et kaldt land. Sakte men sikkert går det mot kaldere tider her også. Ryktene og yr.no vil ha det til at det er rundt 20 grader midt på dagen, utover at jeg sliter litt med å tro på det, så er morgenene definitivt kalde og tærne mine har alt blitt fargerike. Ja, det er ingen tvil om at det blir kaldere. Tiden går og den går, til og med i Kina, så i morgen er det, gisp, bare to måneder til jeg skal hjem. Det mener jeg også er noe å feire. Men jeg er ikke helt sikker. Jeg har jo sagt at jeg ikke skal hjem før jeg kan kinesisk. Og det er fortsatt fryktelig vanskelig å snakke kinesisk. Og skummelt. Spesielt i timene. Grufullt! x100! Ellers har jeg, bare sånn for å trekke fram noe som virkelig er positivt for en sjelden gangs skyld, lyst til å påpeke at de prøvene jeg nevnte i forrige innlegg, ikke gikk i nærheten av så mye til helvete som jeg hadde forventa. De gikk faktisk ganske bra.

Også har jeg funnet rømme på en butikk i nærheten. Og salta smør og grovbrød! Også har jeg fått pakke fra Norge med Walters Drasjé og de gode, gamle mandlene. Og brunost. Og elgepølse (bestefar har skutt elgen). Og mer ullundertøy. Og boka omtalt i forrige innlegg. Så ja, det er mye å glede seg over om dagen.

Kombinasjonen brunost, grovbrød og salta smør <3 4EVAH <3

Men nei, det betyr ikke at jeg har kutta ned på Pepsi Max-en, som fortsatt bare koster 3 kuai, altså under tre norske kroner.

Avslutningsvis kan jeg fortelle at det er en stund siden jeg har giddi å fjerne tomflaskene fra rommet mitt, så det står hele 34 pepsimax-flasker her. Og ytterligere fire på kjøkkenet…

2 kommentarer:

Yvonne sa...

WHAT?? Du har fått leilighet?? Og jeg søkte i april, og står fortsatt på venteliste. Jaja.. Nå trenger jeg den ikke lenger heller da, men det vet ikke SiO.. Arrrgh... Hehe.. Men gratulerer :) Deilig å slippe å tenke på.. Og det som er deilig for meg å tenke på, det er at jeg snart flytter til CALIFORNIA <3 Yeey.. Vi må prøve å skype en dag.. Det hadde vært gøy.. Og du... Hva skjer med twitter???? Jeg har snart twittra 1000 ganger.. :o

Yvonne sa...

Og.. Gratulerer meg 5årsdagen til bloggen :)