tirsdag, september 27, 2011

迷路了

Hvor i helsike har jeg satt sykkelen min? Hvorfor kjøpte jeg ikke en neongrønn sykkel? Hvorfor har jeg ennå ikke spraymalt setet mitt rødt… Det er så fruktans mange svartsetede, svarte sykler her!

Der, der er den!

Naaaj, helt lik, men en rød sykkellås. En sånn sykkellås som alle kinesere har, og alle utlendingene i Kina også. En sånn en som alle har nøkkel til. Fader at ikke jeg har en sånn en jeg også, så jeg bare kunne tatt denne sykkelen og slapp å lete etter den som egentlig er min.

Nei, nå har jeg gått fram og tilbake fire ganger. Kanskje jeg ikke satte den her i det hele tatt? Kanskje jeg satte den på den andre siden av veien?

Neivel, andre siden av huset da?

Herregud, har noen tatt sykkelen min nå eller?

F! Jeg satte den ved den andre klasseromsbygningen. Må jeg bruke ti minutter av pausa mi på å gå dit? Da er det vel bare å gi opp å komme seg til kantina da.

麻烦ass..

Her et sted satte jeg den, hmm, setet er fortsatt ikke rødt… Er det den som står der borte? Ja, den som har styret innenfor de to andre syklene, ja, nettopp den sykkelen som det vil være vanskeligste av alle å lirke ut.

Jeg hater livet mitt.

FRUSTRERT!

Hvordan griper man an dette?.Hvis jeg først løfter ut denne sykkelen. Forsiktig, sånn ja, da når jeg låsen. Lirke lirke. Låsen av, JIPPI! Låsen i kurven. Å for en vakker dag! SOLSKINN! Sånn, da er det bare å…

Men, oj, nei, veska mi, huff, der dulta den borti nabosykkelen.

FØKK ASS.

Den faller.

SATAN I SVARTE, BRENNHEITE HELVETE:

DOMINOEFFEKT!!!

Føkk føkk føkk føkk føkk!

Hmmm… Var det noen som så at den dumme utlendingen velta en 40-50 sykler mon tro?

笨蛋!

Neida, det er vel bare en 40-50 mennesker som stirrer på meg også. Dette er ingenting å snakke om, jeg er ikke rød at all. Absolutt ikke. Det er bare å begynne å grave seg et hull i bakken. Jeg vil bort, langt, langt bort. Sykle bort.

Men det her går jo verken bort eller fram. Helvete, støkk i trafikkork av mennesker og sykler inne på campus. Noen ganger, noen få, sjeldne ganger så tenker jeg at verden kanskje hadde vært et litt bedre sted om det var litt mindre kinesere her. I alle fall litt færre sånn akkurat her på veien til kantina…

Hmm… Bortover der er det ikke fullt så folksomt. Kanskje jeg kan sykle rundt der. Og på den veien der er det jo ingen. Den må jeg sykle. Hvis jeg bare sykler rundt der, og så opp der, da kommer jeg meg kanskje inn igjen på kantineveien.

Eller kanskje ikke.

Nei. Det gjorde man ikke, nei. Hvor er jeg egentlig nå? Her har jeg aldri vært før. Hmm. Jeg tror jeg bør sykle i den retningen.

Jada.

Neida.

Neivel.

Jeg er visst litt lost, jeg. Og jeg som hadde tenkt til å forberede meg enda litt mer til timen i lunsjpausa også. Neivel, da kan jeg sikkert føle meg dum enda en time da. Det blir jo ikke akkurat første gangen. Hvis jeg rekker timen da. For akkurat nå er jeg bare veldig, veldig lost.

糟糕!迷路了!

5 kommentarer:

Tins, 21 år sa...

Haha fant du på det med syklene, eller velta du alle de på èn gang?

Udda sa...

Hmm... Det med syklene kom ikke ut av det blå; jeg har nok revet ned et par sykler her, og når en faller, er sjansen for vanvittig dominoeffekt stor, men 40-50 sykler har jeg ikke klart ennå, enn så lenge....

Ida sa...

:D Jeg skulle virkelig vært på utveksling i Kina og sett på deg!

Renate sa...

Kanskje du burde ventet med å dra til Kina til befolkningen hadde rukket å halvere seg? :-P Evt. tatt med deg en sykkellås fra Clas før du dro? :-P

Yvonne sa...

Hahahaha... Funny.. Har du fått deg en nytt sete på sykkelen enda? Du burde knyte på en rosa sløyfe (ja, rosa) på kurven din eller noe.. Alle blir jo så glad av rosa :) Og da kan du tenke på meg som garantert er like lost i denne verden som deg (hvis ikke mer) hver gang du sykler :)