fredag, mars 25, 2011

Life goes on and on and on and on and on and on and on and on...

Ingenting er som når man kommer hjem til den tomme leiligheten kvart på fem en fredagsettermiddag, og endelig kan ta seg en jafs av knekkebrødene med smør, som man brukte tre minutter på å smøre seg før man gikk på skolen. Det var faktisk akkurat de tre minuttene jeg kom for sent til kinesisktimene. Det var de tre minuttene jeg hang etter i hodet hele dagen. Det var de tre minuttene som gjorde at jeg ikke fikk tid til å spise de forbanna knekkebrødene i løpet av dagen. FADER, jeg skal ALDRI smøre meg niste igjen:Altså, jeg hadde vel egentlig tid til å spise dem. Grunnen til at jeg tok meg bryet med å smøre dem i utgangspunktet, var at jeg skulle møte Hilde og Kjersti for å spise lunsj. Også synes jeg det er litt flaut at jeg alltid møter opp til fredagslunsjen vår med nyinnkjøpt tullemat, av typen nudler, når Hilde og Kjersti har fine, velkomponerte, hjemmesmurte matpakker. Men så da vi møttes, gikk det opp for meg at jeg ville virke enda mer håpløs om de fikk se at jeg hadde tatt med meg en plastikkpose med knekkebrød med bare smør. Ja, tenk, jeg liker faktisk knekkebrød med smør! Men det ser jo verken fristende eller spesielt oppegående ut å spise det. Så jeg lot dem bare ligge i veska mi, jeg.

Og egentlig så hadde jeg tenkt til å spise dem etter at jeg hadde møtt Hilde og Kjersti, men så plutselig brukte jeg tida før dagens to siste timer på eh... andre ting.

Også satt jeg der i dagens nest siste time og holdt på å forsvinne inn i min egen sult mens jeg forsøkte å ta innover meg at semesteroppgava vi skal skrive, skal være ´kompetent refererende´ (les: blotta for egen tenkning), akademisk skrevet (les: ikke som bloggen min), i stilen: ´Si hva du skal si, si det, og si hva du har sagt´og i tillegg skal den, paradoksalt nok, ikke være for kjedelig lesning...

Jeg blir veldig sulten av å tenke på sånne umulige oppgaver man har foran seg!

Men av en eller annen grunn var det så koselig å snakke med HIlde i pausa at jeg nok en gang glemte å spise.

FØKK MÆJ LISSOM!

Den siste timen jobbet jeg hardt med å ikke hate meg selv og min så mye omtalte ustrukturerthet for mye, og heller fokusere på at jeg fikk 98% på ukas kinesiskprøve. JOHO! Jeg var i alle fall ikke helt dum hele uka!

...

To be continued!

2 kommentarer:

Tina sa...

Du har blogga igjen, og jeg ikke. Har tatt noen bilder til verdens teiteste innlegg, men kanskje rosabloggerne setter pris på det. Hvis jeg får skrevet det OG lagt det ut.

Ida sa...

Uff ja.. jeg kom for sent i dag pga den dumme nista jeg smurte meg. ;s To brødskiver med leverpostei. Ikke mye å skryte av. Ikke ble den spist heller. Da jeg kom hjem kasta jeg den etter å ha lagret den i sekken fra kl 08:30 - 15:00.