torsdag, mars 17, 2011

The awkward moment...

...når du pusser tenna om morran og tannbørsten fortsatt er våt etter kveldens tannpuss.

...når du plutselig oppdager at trikken du trodde du satt på, er langt foran deg, faktisk snart fremme ved stasjonen du skulle til, og du ikke kan huske at du gikk av...

...når du som nordiskstudent tar deg selv i å uttale setningen: Men det er jo obvious that det er feil.

...når du oppdager at du har brukt to timer på å vaske sånn cirka tre tallerkener og ett glass.

...når du har sitti og skrevet på et dokument i en time og sjekker hvor mye du har skrevet, og finner ut at du faktisk har klart å halvere teksten du hadde i utgangspunktet, ved å fjerne alle formuleringer du var misfornøyd med.

... når du har stått nesten hele veien til Eidsvoll og kommer på at halv seks-toget fredagen før Birkebeinerrennet ikke egentlig er det lureste toget å ta hjemreisen med.

... når du venter på grønt lys og det går opp for deg at du akkompagnerer ipoden litt vel høyt og at det er andre mennesker som også venter på det grønne lyset.

...når du lurer på hvorfor kaffen smaker Caramel Rooibos-te og kommer på at koppen du helte kaffen i, var halvfull av te.

...når du oppdager at du synes den virkelige verden faktisk er enda mer surrealistisk enn drømmene dine (se innlegget under).

...når det endelig går opp for deg at du er sånn cirka verdens største rotehue og virkelig trenger å strukturere livet ditt.

...når du kommer på at den konklusjonen har du egentlig trukket i overkant av 1000 ganger tidligere.

3 kommentarer:

Tins sa...

Det der høres ikke greit ut. Jeg anbefaler å spise faste måltider+nok søvn ;D
Lurer på når jeg blogger igjen.

Olivia sa...

Oioi, så mye du har blogget i det siste. Blir mye å ta igjen når jeg ikke har vært innom på en god stund! Likte forresten det første punktet ditt, haha:-D

Ida sa...

Ja, våt tannbørste er litt rart. Men Oda da?! "That det"? I alle dager ;p