fredag, desember 03, 2010

Innlegg nr 150 handler ikke om hvor dårlig jeg er til å skifte lyspærerSiden jeg har funnet ut at jeg skal blogge regelmessig igjen, og siden jeg ikke har tid til å skrive noe siden jeg skal lære meg kinesisk i løpet av helga, slenger jeg ut et bilde som fascinerte meg da jeg tok det. Fader, er´e mulig å ta et kulere bilde med dataen sin??? Jeg bare spør! Da jeg så det, tenkte jeg: JESS, der har vi den perfekte illustrasjonen til den gangen jeg kommer på at jeg skal skrive et blogginnlegg om hvor elendig jeg er til å skifte lyspærer. Men jeg er jo ikke elendig til å skifte lyspærer... Det er jo helt greit å skifte lyspærer. Og selv om bildet jo bare skriker: O MAH GAHD, hun der vet ikke at man må skru av lyset før man bytter pæra... AOTSJJJ! Så er det ikke tilfellet... Jeg vet det. Jeg har faktisk skiftet lyspærer. Jeg tror jeg kan skifte sikringer også, men det har jeg aldri gjort. Mamma har nemlig vist meg hvordan det gjøres opptil flere ganger. Jeg tror hun hadde tatt det ganske hardt om jeg ikke hadde klart å skifte sikringer. Det hadde tydet på at jeg var dum, blond, feminin, hjelpesløs og undertrykt. Dessuten jobbet farfar i e-verket helt til han falt ned fra toppen av en råtten strømstolpe. Ja, det gikk bra. Eller det gikk greit etterhvert. Han kom i alle fall hjem fra sykehuset sånn ca. da jeg ble født. Og i høst skjøt han en elg! Altså han har skutt mange elger siden jeg ble født, men jeg er veldig stolt av at han faktisk fortsatt gjør det når han blir 80 til våren (for han blir det?). Uansett, poeng: Bestefar ville skammet seg om jeg ikke visste hvordan man skiftet sikringer. Jeg ville vært en skam for hele familien om jeg ikke visste hvordan man gjorde det! De hadde sikkert benektet enhver form for slektskap med meg...

Hjelp, tenk om sikringa går nå da, noe som ikke er så himla usannsynlig siden det er kaldt og jeg bruker mye strøm, og det viser seg at jeg ikke vet hvordan jeg skifter sikringa i praksis... Bank i bordet!

Også er det ikke helt sant at jeg er flink til å skifte sikringer uansett. Jeg klarer å gjøre det. Men jeg er veldig dårlig på å få det gjort. Jeg tror faktisk aldri alle lyspærene på badet har lyst mens jeg har bodd her...Ehh... Ja, det er derfor jeg sminker meg så rart. Den ene hadde gått da vi flytta inn. Den andre vet jeg ikke når gikk. Den lyser ikke nå i alle fall. Men jeg har en følelse av at jeg vil merke det når den neste og altså siste går. Da får jeg bruk for mine lyspæreskifteskillzzz.

Ja, jeg vet det ikke er noe å være stolt over, å kunne skifte lyspærer. Men svenskene kan det jo ikke, ifølge vitsene, og hvordan er det med blondinene? Egentlig mistenker jeg at de som ikke får til å skifte lyspærer egentlig bare later som. HALLO, JEG får det til!

Men det kunne jo vært interessant å bruke det som unnskyldning for å snakke med "gutta i tredje" som de kaller seg når de henger opp lapper i oppgangen med advarsler om festene de skal ha.Hei, unnskyld, jeg er blond, jeg smiler og har en chihuahua (unnskyld for at jeg henger ut den søte, rare rotta di, Tina;) ) og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal skifte lyspæra på badet... Og da får jeg ikke sminka meg....

Tror dere de hadde invitert meg på festene sine da?

Jeg hadde jo uansett ikke hatt tid til å joine dem på festene deres... Jeg må jo studere. Sånn apropos, det var den kinesisken som var grunnen til at jeg slang ut selv-om-det-ikke-stemmer,-ser-det-ut-som-Oda-ikke-kan-skifte-lyspærer-bildet for å slippe å bruke masse tid på å skrive et innlegg... Jaja... Det gikk som det gikk det der... Noen som er gira på å komme over å piske meg litt?

Og forresten, ikke spør hvorfor jeg kom på å ta det der selv-om-det-ikke-stemmer,-ser-det-ut-som-Oda-ikke-kan-skifte-lyspærer-bildet.

3 kommentarer:

Yvonne sa...

Jeg DIGGER at du skal begynne å blogge fast igjen.. Det skal jeg også =) Yeey.. Prøver så godt jeg kan, men hva skjedde med bloggingen min? Jeg leste på bloggen min fra 2006, og jeg var nesten litt morsom. Og skrev egentlig en del innlegg med ganske bra poeng, nå er det bare svada fra en annen verden.. Lurer på hva som skjedde med fantasien...

Nå skal jeg se «Home Alone».. Det betyr julestemning.no... GLEDER MEG <3

Lykke til med å lære deg kinesisk på en helg forresten.. Jeg har hørt at det tar 6 år å beherske kinesisk. Noe som tydelig er OVERDREVET, for jeg er såå sikker på at du klarer det på en helg :)

Takk for meg ;)

Ida sa...

Jeg har faktisk aldri skifta en sikring :P Det har bare aldri oppstått en slik situasjon hvor JEG måtte gjøre noe sånt. Heller ingen som har vist meg noen gang :s Men ja.. dersom det skjer der jeg bor trenger jeg ikke skifte noen sikring, for jeg har ikke sikringskap. Er nok sånt som vaktmesteren fikser. Oooh, gutta i tredje? Er de noe stas å se på da? :o Haha :D

Tins sa...

Gratulerer med hundeogfemti.
Jeg bekrefter at bildet er kult. Jeg bare lurer på hvor det er. Rommet til Aurora? Hæ?
Fyrer du i leiligheten din om dagen eller? Føler at du kanskje ikke gjør det sånn inmari mye. Hos oss er det iallfall tidvis dritkaldt. Drive å huske på å tenne opp i ovnen hele tida da gitt! Eller bruke av den åndse dyre strømmen. Fy!
Btw, der hvor det er nytt strømanlegg er det bare å dytte opp en bryter som har klappa sammen, ingen skruing av sånne rare dingser. Veldig fint, kan ikke misforstås.