lørdag, juli 10, 2010

Barbeint student

Det flotte med å være student er blant annet den beryktede pengemangelen. Den kan tidvis være ganske så plagsom, men på et område er den rett og sett fantastisk! Jeg har en unnskyldning for å holde meg milevis unna butikker! Jeg har jo ikke penger, ergo har jeg ikke noe i butikker å gjøre!

Jeg kan gå med de slitte klærne mine uten dårlig samvittighet! Det har jeg vært veldig flink til det siste året. Ikke bare mine egne slitte klær, men da vinteren var på sitt kaldeste, måtte jeg ty til en sau jeg arva etter grandtanta mi. Jeg synes jeg ser rar ut i sauen, men nå synes nå jeg at jeg ser rar ut i alle store vinterklær uansett, og jeg slapp altså å bruke penger på å se ut som en dum eskimo når jeg brukte grandtantes gamle sau. Jeg brukte den ikke lenger enn nødvendig. Kun de tre kaldeste ukene, ellers brukte jeg den fine fake-abercrombie-"skinn"jakka mi som jeg kjøpte i Kina. Og har brukt konstant siden jeg kjøpte den, for to år siden.

Men nå er det slutt. Den lykkelige tiden med abercrombie-jakka mi er over. Jeg kan ikke lure meg selv til å tro at det fungerer mellom meg og den mer. Den flasser! Og det er ikke særlig sjarmerende, for å si det slik! Lissomskinnet har flasset av på begge skuldrene, og det ser helt tragisk ut! Jeg skjemmes om jeg sees offentlig med den. Og når jeg er mer opptatt av hva andre mener om utseendet til jakka mi enn mine egne følelser for den, da er kanskje ikke følelsene sterke nok lenger?

Nei, så før det går mot kaldere tider må jeg nok finne en erstatning for jakka. Problemet er jo at jeg vil jo bare ha noen som er akkurat som jakka mi, bare uten flassproblemene! Samme hva slags jakke jeg ser på, så er det noe som ikke er som jakka mi. Men det er fortsatt lenge til kulda setter inn, er det ikke?

Da er det kanskje verre at det ikke bare er favorittjakka mi det står dårlig til med! For en uke siden ble det hull i favorittbuksa mi, og jeg har i grunnen ingen annen bukse som jeg faktisk liker å gå med.

Favorittsommerskoene mine, som jeg kjøpte i Budapest for fire år siden, og som også egentlig er de eneste skoene jeg liker å gå med om sommeren, som egentlig er helt perfekte fordi de er fine og enkle og lette og alt på en gang, ser visst slik ut:SADFACE!

Hvordan skal jeg finne en erstatning?

Nevnte jeg favoritt-all around the year-skoene mine? De ser slik ut:Og det er både hull i høyre og venstre!

Faktisk har jeg funnet hull i en av favoritt-t-skjortene mine også:De hullene er ikke såå store da…

Dette er forresten buksa jeg har begynt å bruke hyppig etter at favorittbuksa ble hullet. Den mangler en knapp, og det har den gjort de siste årene:Så vått tu du, vått tu du?

Kan jeg vise meg offentlig i sånne klær? Kan jeg på noe vis unnvære dem? Eller må jeg bevege meg inn i kles- og ikke minst skobutikker igjen?

Hilde nevnte en online skobutikk, kalt lillevinkel, kanskje den er svaret på alle mine bønner? Kanskje jeg skal begi meg ut på nettdating også for å forsøke å møte the one and only jakke for meg?

Nei, nett no synes jeg at sola skinner, at det er varmt og at behovet for klær er overdrevet!

Jeg trives i shortsen jeg kjøpte i Kina for under 20 kroner og uten sko! Nei, hva skal man med sko? Det er deilig å gå barføtt!2 kommentarer:

Tina sa...

Ååå, jeg er så glad for at det ikke var ti sider med tettskrevet skrift allikevel, veldig glad!

Jeg tror ikke det er så uvanlig å gå rundt naken på upassende steder som først antatt, du kan jo føye deg inn i rekka å prøve det?

Ida sa...

Du er så herlig, du :D Det var noen hull her og der, så det er vel kanskje på tide å forkaste noe av det; spesielt det skoparet med hull tvers gjennom. Jeg likte veldig godt at det var så mange bilder! :D