onsdag, mai 19, 2010

Jeg er brennheit!

Bokstavelig talt. Det er det jeg er! Jeg er heit og varm og hele kroppen brenner. Slik går det når man legger seg i en park for å lese exphil og blir så fanget av kvantefysikken og Kants kategoriske imperativ at man ikke registrerer fargeforandringen.
Enkelte mennesker lærer aldri! Men det er bare å oppgi belæringa, dere trenger ikke å kommentere at det er noe som heter solkrem, for JA, JEG VET DET! Og om dere sier det én gang til, så kommer jeg i alle fall aldri til å bruke det, bare sånn for å være vanskelig ;)

5 kommentarer:

Olivia sa...

Ooou, shit! Får håpe rødfargen går over til brunfarge etterhvert! :D

Ida sa...

Du gjør det samme HVERT år, du :P Legger deg i sola og blir rød :P Oda, Oda, Oda. Du må lære deg å sitte inne i leiligheta slik som jeg gjør :p

Udda sa...

Godt alternativ til solkrem, Ida!

Ida sa...

Haha :D Ja :P Jeg bare setter meg inne, så går det bra :P Så bra at du har fått så gode karakterer da! Bare A'er! Jeg er veldig imponert over det :) Jeg vet forøvrig ikke hva jeg får i psykologifagene, siden det bare er bestått/ikke bestått, men en må ha over C for å få bestått. Lykke til på flervalgsprøva i Exphil!

Ida sa...

Sv: Joda, det er spennende med bestått/ikke bestått, siden en faktisk må ta faget på nytt om en ikke klarer å få over B :P Det skal jo mye mindre til for å stryke enn ellers ;s Hadde vært koselig med Thai Chicken igjen snart :) Vi får ta det i sommer?