torsdag, april 01, 2010

Vårtegn i Vikingskipet

Mamma og pappa dro sammen på butikken i dag for å handle inn til påske. Jeg tror de trengte hverandres støtte for å finne veien gjennom hele den lange påskehandlelista og alle de andre menneskene som også skulle handle inn til påsketuren.

Mamma tenkte fort over at det var da fælt mange bleike raringer som skulle kjøpe inn til hyttetur i år. De ble bare flere og flere mens mamma og pappa vasa rundt i butikken. De fylte hele handlevogner med brus og energidrikker og kjøpte hele brett med Mr. Lee. Det tok nok ikke lang tid før mamma og pappa skjønte hva som var på ferde.

Ja, nå er det påske, dere!

At datanerdene inntar vår søte, lille by og levner en eim av tvilsomme lukter i en mils radius rundt vikingskipet, er det sikreste vårtegnet jeg vet om!

TG!

Underlig fenomen!

Broren min jobbet dugnad med å selge energidrikker der et år. De bestilte elektronisk og fikk drikken levert på plassen sin, slik at de slapp å ta seg en spasertur i skipet. Den ene leveringa ble veldig problematisk fordi det ble umulig å finne ut hvor plsseringsnummeret til bestilleren var. De hadde nemlig utelukket at han som satt nærmest energidrikkutsalget i hele skipet, ikke gadd å snu seg rundt for å kjøpe den….

Pappa syntes forsåvidt at disse nerdene ikke kunne være de verste å påskehandle med: "De kjøpte da så lite at det ble nesten ingen kø!"

Mamma rettet han litt: "Å, i kasse borte ved godteriet hadde det køa seg godt opp, du. Men jeg gikk bare bort til såpa, jeg. Der stod det ingen!"

Med det ønsker jeg alle en riktig så god, og gjerne nerdete, påske!

3 kommentarer:

Tina sa...

Haha, jaggu! Jeg kjørte med bilen min i byen, og kunne ikke skjønne hvorfor det tusla så innmari mange gutter i TG-alder rundt omkring, men så skjønte jeg :D
God føkkings påske!

Olivia sa...

Petter Northug var der, faktisk :p Du så ikke han på butikken drassende på mange kilo med godis, altså? :D

Ida sa...

HAHAHAHA :D Ingen stod ved såpen, nei! ;p

Det med energidrikklevering i Vikingskipet var jo helt drøyt da :P Spesielt om det var til noen som satt rett ved utsalget.