søndag, mars 28, 2010

B D P F ?

I dag er en av de dagene man våkner og tenker: Yess, jeg slipper å stille klokkene mine om til sommertid fordi jeg ikke har rukket å stille dem om til vintertid ennå!


Likevel, den ene timen klokkene mine har ligget foran virkeligheten, har vært fin å ha. Jeg kommer til å savne den. I natt så forsvant det en time. Også ble det lyst så gruelig tidlig, eller ikke så gruelig sent som det pleier… Det var også trist, altså ikke slik å forstå at jeg ikke liker lys, for det gjør jeg. Jeg elsker at det endelig begynner å bli anstendig lengde på dagene, men det var bare at denne natta var morsom.


Det startet strålende på jenterommet, med absolut, mp3, glitrende, svensk rusbrus, fitness-ball, mac med webcam og en chihuahua ved navn Dolly!


BDPF?

Benekter Du PartyFaktor lissom?

Det går fader ikke an så hardt som vi prøver! Det er glitter i den motbydelige rusbrusen til og med. Ser dere at det glitrer?

Tina har til og med gått til anskaffelse av en chihuahua så vi endelig kan få levd ut fjortizperioden vår i samsvar med vårt hellige idol PARIS HILTON <3>

Ntåååååå <3>

POSE !!! (Ikke sjekk kløfta...)

TRUTMUNN! Tina er deilig!

Me <3>PhotoBooth! Digg effekter :D

Vi er VILLE!!!

Mandig!
(Sjekk tåspisskoene over venstre skulder!)

Tina og ODA!

Jeg vet så innmari hvem som skal ta over for Tina og Bettina:

Tina og ODA!

Vi lagde faktisk flere vlogger (for de som ikke er helt med: Video-blogg)! And believe me, we are funny like hell! Men jeg må ta stilling til hvor sterk selvironien min er, før avgjørelsen om de kan vises for offentligheten, tas! Dessuten er jeg redd de kan komme til å skade imaget mitt og påføre meg varige fjortiz-men, verre enn dette innlegget (det skal vel mye til...).

Tupert hår ;)

My gusjgreen place is turning Pink :D
Wheee! Endelig kan jeg entre rosabloggernes sfære <3

Er´e no´galt, Tina?

Kanskje beltespenner.no vil sponse bloggen min, eller meg? Om jeg går rosa, og fjerner et hvert spor av min gusjegrønne fortid... Spesielt om jeg legger ut kløftebildet over alle kløftebilder, Tina! Men det ville jeg kalle prostitusjon, så jeg står over...

Nei, vi får heller la kastefotballgutta fortsette å sponse oss. Slik som i går. Kastefotballgutter er greia for fjortizer som oss i æljemerkede college-klær! Oj, dette blir internt! Nei, her får det komme en tribute til Mads Aukrust for sponsingen i går kveld. Etter Mads´tilståelse av å følge med på bloggen min, trenger jeg to hender for å telle antall blogglesere! Kuuult azz! Vanvittig bra jeg har begge hendene inntakte da! Han hadde også fått med seg min "hederlige" omtale av han her på bloggen fra tidligere:

En av de jeg faktisk mistenker for å være en smule interessert i hva som skjer i verden, og kanskje til og med vet hva som er forskjellen på storting og regjering, bestemte seg for å skrive en historieoppgave kalt: ”Holocaust og de 6 000 000 løgnene”.
(i sammenheng se: http://udduddudda.blogspot.com/2009/07/storhamar-sitater-hydepunkter-fra-aret.html )

Jeg sier bare: Selvfølgelig fikk de 6 000 000 jødene holocaust.
- De fikk ikke holocaust!
- Hallo, BDHF?
- Hæ?
- Benekter du historiske fakta?
Fader, benekter du Holocaust?

( http://www.youtube.com/watch?v=alHC2Mo_N34&feature=related )

La det være de siste ordene i dette sterkt Tina og Bettina-inspirerte blogginnlegget. Hva er lesernes meninger om fremtidig Tina og Oda-vlogging?

Sneikst!

1 kommentar:

Tina sa...

JA TIL TINA OG ODA-VLOGGING! Selv om jeg også i tilfelle må kaste inn håndkleet i forhold til enkelte utsagn og deres sjokkerende betydning :o

Men damned, vi er funnie!