tirsdag, februar 23, 2010

Lala-la

Lala-la, jeg har ikke tid til å blogge. Men lyst. Veldig lyst til å blogge bikbokete om all æljen og det andre stuffet jeg har med meg hjem fra London. Det har jeg tenkt til å gjøre også, senere en gang, men nå har jeg ikke tid. Jeg har merket at jeg har en tendens til aldri å få blogget om det jeg lover å blogge om på bloggen min. Statistikken taler mot mitt håp om et hysterisk æljeinnlegg om London. Uansett har jeg blitt så flink til å blogge regelmessig at jeg tenkte jeg skulle glede dere tre-fire som stikker innom bloggen min, med noe. Hvor gledelig det er, vet jeg ikke... Men selv synes jeg at jeg alltid ender opp med fine notater i exphil-timene:

Dette er fra da vi hadde om Hume.

Det står David Hume øverst (Og ja, jeg skriver alltid speilvendt, det har ikke noe med PhotoBooth å gjøre). Exphil får stadig frem nye sider ved meg. Ikke bare har jeg blitt kunstnerisk, men i dag skjønte jeg at det var mulig å sovne under en forelesning. Vi hadde om Kant. Og han har jeg ingen notater om.

Altså exphil er interessant. Det er bare at det er så... så søvndyssende. Og om man ikke sovner, men faktisk tar stilling til det vi skal lære, blir man bare gal. Og jeg har ikke lyst til å bli (mer) gal.

Snart skal jeg vurdere om det er mulig å avgjøre om en handling er moralsk eller umoralsk innen rammen av Darwins evolusjonsteori med utgangspunkt i Humes skille mellom er og bør.

Da blir jeg nok gal...

Den tid, den sorg, eller den glede.

Glede fordi de gale har det godt...

Er det ikke det de sier? Nei, det her ble det mest surrete blogginnlegget i historien. Håper dere tilgir meg det når jeg skriver det hysteriske æljeinnlegget om London
- Etter at jeg har analysert Gengangere på nynorsk, vært på jobbintervju, bestemt kasus, kjønn og tall på x-antall islandske substantiv og vurdert om det er mulig å avgjøre om en handling er moralsk eller umoralsk innen...
...

3 kommentarer:

Tina sa...

Jasså så exphil er interessant, bare så søvndyssende! Godt å vite, Oda!

Olivia sa...

Tøft at jeg er en av de 3-4 som er innom her da! Synes du er flink å blogge jeg, og du har jo hatt bloggen i over tre år (leenge) :)))

Ida sa...

Ja, Exphil er kanskje ikke det en får mest arousal av. Med meg var det HELT annerledes! Jeg klarte ikke å sitte rolig, for jeg var så engasjert og ivrig under forelesningene i det faget. Iblant skrek jeg ut av opphisselse; SÅ spennende var det! :p Jeg er forresten spent på å høre den drømmen om meg :o