torsdag, februar 04, 2010

Indianersminke

Tina og Oda i telefon:
T: Bil, sex, sex, bil, hest, sex, særskriving, bil, sex….

O: Oj, jeg tror jeg har gjort noe dumt, jeg…

T: Å?

O: Ehh… Jeg har lagd indianersminke på meg selv med Auroras Tipp-Ex. Det var kanskje litt dumt…

T: Å?

O: Ja, tenk om den skader huden min, tenk om jeg ikke får den vekk

- og må gå med den på forelesning i morgen!


T: Gjør det noe da? Da ser det kanskje ut som du har et liv?

O: Eee, ja, ikkesant? Man har veldig liv fordi man ikke har noe bedre å gjøre enn å male seg selv i fjeset med en Tipp-Ex.

T: De vet jo ikke at du gjorde det selv...

O: Nei, ikke sant, for jeg var ute og festa hele natta på de kuleste stedene med de villeste folka, også møtte jeg fem råkjekke gutter som ville ha gruppesex med meg, og ble med hjem til dem. Og de var noe for seg selv, kan du tro! Holy jeez hvor deilige! Han ene var en japansk molekylærbiolog med den rumpa(!), den andre var en undertøysmodell fra Kongo, den tredje var en colombiansk filosof som livnærte seg som narkosmugler og den fjerde og den femte var to enegga tvillinger fra Jamaica som begge var i Oslo for å underholde de norske t-banetakerne med no´ skikkelig reggae.


Disse døkjekke guttene hadde den felles fetisjen at de tente på indianer og cowboy-leker. I mangel av noe bedre, sminket vi oss som indianere med Tipp-Exen til den japanske molekylærbiologen. Så hoppa vi rundt som indianere og cowboyer til vi segnet om i de tidlige morgentimene.


Selvfølgelig våknet jeg akkurat tidsnok til å klare å komme løpende inn til forelesninga om senromantikken fem minutter for sent, men ikke tidsnok til i tillegg til å prestere det, få vasket av indianersminken.


Det er nok det alle kommer til å tenke er grunnen til at jeg har ansiktet fullt av Tipp-Ex. Jada, helt sikkert.


- Fritt etter hukommelsen -

4 kommentarer:

Ida sa...

Hahah :D Ja, tipexen sier jo alt :p Kanskje jeg også burde henge meg på slik at folk tenker at jeg også har et liv ;P Etter hvert blir det kanskje in med indianertipexsminke, også blir du den nye it-jenta. Du feier Kate Moss av banen.

Tina sa...

Det var da veldig til blogg-aktivitet! Hyggelig at du nevner meg :D

Udda sa...

Indianersminken er det nye kule på Blindern nå altså. I alle fall på humanistisk fakultet. Du har kanskje sett raringene på øvre blindern, Ida?

Det var da veldig til kommenteringsaktivitet for tiden også. Very oppmuntrende! Jeg har jo ikke tvunget dere til å lese engang ;)

Udda sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.