mandag, juli 27, 2009

"A BILD AH WÅHL!"

En annen av Alex' herlige fraser. Blogginnlegget er navnet etter denne frasen fordi jeg har tenkt til å vie så å si hele innlegget til den utrolige tyskeren. Som liker å bygge små murer rundt seg! Hun er nemlig virkelig verdt et studium. Det er utrolig hva hun får til! I Kina ble hun frastjålet tre sykler på en uke! Og i løpet av det siste året har hun kræsjet to biler. Det er utrolig hva slags uhell hun klarer å utsette seg selv for. "All whese accidents!" Reaksjonen hennes på uhellene er også alltid ganske uforutsigbare. Da vi ble frastjålet "alt vi eide", så hun forskrekket ut og sa: "Oh mah gad, mah paracetamols!".Alex Latex

I Ecuador har det ikke vært så mange nestenulykker for Alex' del, bank i bordet, men en nestenulykke er nok nevneverdig.

Vi dro, som jeg nevnte i forrige innlegg, til havet. Jeg har kjempemasse fine bilder, som jeg ikke klarer å legge ut på facebook, MONGOLIDE FACEBOOK! Men uansett var det veldig fint å være der, selv om jeg ikke klarer å vise hvor fint det var på facebook :p Vi lekte masse i bølgene! Det var selvfølgelig kjempegøy! Men bølger kan også være farlige! En dag, mens vi faktisk ikke var så langt ute, kjente jeg at bølgene begynte å dra meg utover, selv om jeg fortsatt kunne stå. Det var ganske ekkelt, og jeg prøvde å komme meg innover mot land, men jeg drev bare lenger ut. Jeg ville si til Alex at vi virkelig måtte prøve alt vi kunne å komme oss inn, men det var litt sent, for hun var langt lenger ute enn meg! Jeg visste ikke om hun var klar over at hun muligens hadde et problem, men det var jeg, og jeg brukte alle kreftene mine på å forsøke å svømme alt jeg kunne med bølgene som slo inn mot stranda, og forsøke å stå imot når de ville dra meg utover. Det var kjempeekkelt! Jeg følte meg helt maktesløs og vurderte sterkt å begynne å skrike etter hjelp. Herre gud, så flaut, tenkte jeg, skrike om hjelp fordi jeg hold tpå å drukne. Nei, jeg måtte forsøke litt til, litt hardere. Og det begynte å fungere, jeg beveget meg i riktig retning. Jeg var såå letta! Da jeg endelig hadde trygg grunn under føttene, speidet jeg etter Alex, som fortsatt var ganske langt der ute. Jeg trengte heldigvis ikke tilkalle hjelp, for Baywatch-folka var allerede på full fart ut mot henne!

Meg og de skumle bølgene

Da Alex ble dratt opp på stranda, måtte vi bare le fordi det hele var så pinlig. Det som også var litt pinlig var da Alex senere på kvelden fikk Gabi til å bestille en "Una Pina Colada without carrots, por favor!"

Ikke helt skjønner jeg hvordan de klarte å få for seg at Pina Coladaene ble servert med gulrøtter, men jeg skjønner definitivt at de eksotiske fruktene her er forvirrende. Pina Coladaene ble servert med en fruktsalat på toppen, og jeg mistenker at det var den avlange papayabiten de tok for å være en gulrot.

Morsomt var det også i går kveld da vi kom tilbake til Quito ganske sent og bestilte pizza. Alex ble direkte pissed, da hun oppdaget at Pepperoni-pizzaen bare hadde masse salami og ikke noe pepperoni-vegetable! Det måtte da være pepperoni på pepperoni-pizzaen! Jeg og Gabi var ganske sikker på at salamien kalles pepporoni, men da ble Alex bare enda surere, for pepperoni er en grønnsak, ikke salami!

Så det får være innleggets siste ord, innlegget som jeg forresten tror er det hundrede blogginnlegget mitt ;): "Pepperoni is a vegetable!" Greetings from the very eastern part of Germany!

Me and Latexita!

4 kommentarer:

Olivia sa...

Hehe :-p

Tina sa...

Haha, pepperoni :D Det med havet var også morsomt, det virker som du trives, og det er bra. Men jeg forstod ikke med mitt bare liv hva det var Alex prøvde å formidle i overskriften.... :o

Tina sa...

"Et bilde, ja vel"?

Udda sa...

Hun bygget en mur, av bøker, på skolen.