mandag, april 27, 2009

Bevis: Russen was here!

Oda er russ. Og det kan man jo tenke går rolig for seg. Men i dag følte jeg at HA utpekte meg som den verste og villeste russen av alle. Jeg gremmes(!).

På fredag var det russedåp. Jeg ble døpt MissAsia08. Det var et koselig navn, og vi hadde det litt gøy. Jeg hadde med meg den kjølebagen jeg fikk gratis av Russeservice. På et eller annet tidspunkt tenkte jeg at jeg kunne legge den fra meg. Jeg visste hvor og hadde store planer om å ta den opp igjen senere. Om noen tok den, siden jeg har lært at folk ofte kan ta ting fra fulle mennesker, så tenkte jeg at det strengt tatt ikke ville gjøre så mye. Jeg fikk den tross alt gratis! Men jeg hadde som sagt tenkt til å hente den etterpå!

Det var bare det at etterpå så stod det masse russ og hoppet opp og ned (les: danset) akkurat der jeg hadde lagt den fra meg. Jeg ble litt fortvilet. Jeg kunne jo ikke bare gå borte og be dem finne et annet sted å danse. Ikke ville jeg krabbe innimellom beina deres på bakken og lete etter den heller. Akkurat mens jeg stod og lurte på hvordan jeg skulle gripe an situasjonen, kom et visst menneske bort til meg og fortalte at hun hadde mistet IPoden sin. Og da virket i alle fall kjølebagen som en bagatell. Jeg vet hvordan det er å miste sånne dyre ting når man er litt full, og hun fikk all min medfølelse. Vi skulle finne den IPoden.

Det gjorde vi. Kjølebag glemt og fortrengt frem til mandagmorgen.

Mamma: Uff, russen har rota på Koigen står det i HA.
Jeg tenker at det også ikke er annet enn å forvente og planlegger ikke å la det gå utover samvittigheten min. Mamma slår opp på sidene om den fæle russen.
Mamma: Se her, lurer på hvem som var så fæl å glemme igjen kjølebagen sin?

Og der var det jaggu meg et megaoppblåst bilde av MIN kjølebag. Under bildet stod det: ”Bevis: Russen was here!”

Bevis: Oda was here! Oda rota på Koigen… Odas rot er det fryktelige rotet på Koigen. Det der er så vidt jeg har fått med meg den verste oppførselen russen i Hamar har vist hittil i år. Og JEG, jeg er den store synderen. Kjølebagen MIN har blitt symbolet på den fryktelige russen.

Pinlig…

Så rotet på Koigen gikk utover samvittigheten min likevel. Det til tross for at jeg helt rasjonelt synes alle de knuste flaskene er langt verre og ødeleggende for Koigenområdet enn MIN kjølebag.

Kjølebagen min er der forresten ikke mer heller. Jeg har sjekket. Samvittigheten min tvang meg til å gå tilbake å forsøke rydde opp etter meg:p Fra nå av skal jeg være en eksemplarisk russ!

MissAsia08

4 kommentarer:

Stine sa...

Holdt på å le meg ihjel! HAHAHA..
Og forresten: Det er ikke rart jeg trodde jeg hadde mista ipoden. Den har jo lik farge som russekorta. Ikke rart jeg ikke fant den i lomma med alle russekortene!

Udda sa...

Det burde du kanskje tenkt på da du valgte IPod-farge! Utrolig at IPoden din faktisk er så liten at den kan forveksles med russekort;)

S sa...

Kjølebokser er fint når man ikke glemmer dem!

HA er flink til å ta bilder av kjørebokser.

HA burde intervjuet deg slik at du får forsvare deg? Generell god presseetikk.

Enig med maria om at det burde verdt i vureringen da fargen på ipoden ble valgt.

Tina sa...

Ok, Oda, du fortjener kommentar, siden du kommenterer på min blogg :)

Festlig innlegg, jeg må le! Jeg finner virkelig det du har skrevet om tiltalende.