mandag, august 20, 2007

Skolestart (for alle andre)

Så nå er det skolestart igjen, eller det vil si om et par timer for klokka er nå kvart over tolv og dere henger hele seks timer etter i Norge, treginger ass:p Vel, det er ikke skolestart for meg, for jeg startet med språkkurs på skolen (hold dere fastà) Bei Jing Lian He Da Xue Ying Yong Wen Li Xue Yuan (College of Art and Science of Beijing Union University). Navnet på skolen forlanger læreren vår at vi skal huske, altså det kinesiske! Uansett har jeg allerede gått her i to uker, faktisk gjort unna to uker og en dag! Så er det altså en uke igjen til avreise til Xuchang hvor jeg skal starte på en High School, og ha min skolestart nummer to.

Men likevel føles det som sommerferien min er litt over i dag, siden jeg vet at i dag ville min ordinære, norske sommerferie ha tatt slutt. Det har vært en sinnsykt lang sommerferie i år. Det føles som det har gått to evigheter siden volleyball-dagen og avslutningsfesten. Jeg har vært i Montenegro, Kroatia, på seterferie, i Oslo, på hytta, over to uker i Kina og fortsatt hatt mer tid hjemme enn noen sommerferie jeg kan huske. Det har virkelig skjedd så utrolig mye siden skoleslutt! Hadde vi tre måneders ferie i år?

Føler med alle dere som gruer dere til skolestart (virker som folk synes det er tyngre i år enn ellers), også lurer jeg på hvordan det er å være 3mka, og under 2/3 av den gamle klassa vår:(

Klemklem og god skolestart (om to timer, hvis det ikke er sånn myk start, så dere får sove lengre enn vanlig, det fikk i hvert fall ikke jeg i dag)

3 kommentarer:

Oda T. sa...

det er egentlig litt synd du ikke går på medier i år =/ siden da hadde vi hatt mange fag sammen :P

yvånn sa...

Jeg savnet deg i dag.. Og ja, denne ferien har vært veldig lang.. Eller.. Ja.. det føles som en hel evighet siden jeg besøkte venninna mi på hytta i Fevik, og volleyballdagen.. Guriamalla.. Men den sommeren her har vært merkelig.. den har egentlig gått utrolig fort også.. den har vært skikkerlig kort, samtidig som det er den lengste ferien jeg har hatt.. på en måte.. Hvis du skjønner?

S sa...

Hei Oda!
Du bør være veldig lei deg for at du går glipp av media i år! Vi får fire år gamle macer og får nyte utsikten av en snabel til 600 000 kroner. Men du får vel nytet det spesialdesignede porselenet etter hvert du og!