søndag, august 19, 2007

Malebok med hester

I går var jeg i en merkelig butikk, som lå gjemt innenfor en adidasbutikk. Der kjøpte jeg en shorts til 8 kroner! I butikken var det også bøker, og jeg var spent på om de hadde engelske bøker. Det var et rart utvalg av bøker, men jeg så bare kinesiske tegn på bokryggene, før jeg fant en malebok. Det var latinske bokstaver utenpå, og det stod ”malebok” og ”hester”. Og jeg tenkte, jaja, det var da noe på engelsk her, men gidder ikke akkurat å kjøpe en fargeleggingsbok bare fordi den har latinske bokstaver utenpå. Videre begynte jeg å fundere på ordet malebok, for jeg synes det er så upassende for en fargeleggingsbok. De burde heller kalt det fargebok, eller noe. Det var først da det gikk opp for meg at boka ikke var engelsk, men norsk, evnt dansk eller noe. Det var litt sært. Hvorfor solgte de en norsk fargebok med hester i Beijing? Importere en enkel fargeleggingsbok til Kina og ha ett eksemplar av den i en dødsbillig klesbutikk. Nei…

Rare verden!

4 kommentarer:

yvånn sa...

Kjøpte du den? Etter at du fant ut at den va norsk??
Hehe

Silje sa...

Ja, der sa du det Oda! Verden er virkelig rar! Hva var sjansene for at du skulle ha funnet den boken i Kina av alle steder, der det bor flere millioner av mennesker? (Er det riktig? Eller ihvertfall mange mennesker) Jeg håper du har det bra;P Lenge siden jeg har sett deg nå:/ Skolen min begynte igjen i dag, den 20 aug. Det var kjedelig, men jeg bytta klassa, så nå har jeg ny norsklærer, egentelig ganske mye nytt. Vi har også fått ny skole som de har bygget på i over to år:/ Så nå er vi så mye som 1017 elever på skolen faktisk. Men du går vel på en skole som det er langt flere elever på? Vel, fortsatt må du ha et fint år i Kina!

Udda sa...

Faktisk hele 1,3 milliarder i Kina (tror jeg). Det er flere tusen på skolen jeg skal starte på i september, ja. Virker som alle har store skoler plutselig. Snakkes Silje!

Yvonne, hva skal jeg med en fargebok, hvor morsomt er det å fargelegge hester? HAdde det stått mer enn to norske ord så kanskje jeg hadde kjøpt den, egentlig litt lyst på den... Men synes det er penger uta v vinduet, selv om det jo egentlig ikke koster noe.

Ida SM sa...

Hah :P Jaggu. Det var egentlig bare sært :p