lørdag, juni 23, 2007

Veltimet Montenegro

Ute er det mørkt, og det regner, som det har gjort konstant de siste to dagene. Det er midt på natta og jeg er kald, og det er nettopp det som er så innmari fint, for nordmenn har den vanen at når landet vårt endelig blir lyst og varmt, så skal vi absolutt sette oss på flyet og dra på sommerferie til enda varmere steder. Slik er det ikke nå, for nå er det kaldt og guffent, til tross for sommeren, og jeg lengter etter varmen igjen. Regnet gjør det ti ganger deiligere å reise til Montenegro i morgentidlig (hmm...i dagtidlig?), så takk til værgudene og de som timet årets sommerferie.

Vel, det er en ulempe med timingen, og det er at flyet vårt går så tidlig at jeg må stå opp om to timer for å rekke det...

Hmm, føler at folk forstår hvorfor jeg slutter bloggingen nå!

PS: På islandsk heter Montenegro Svartfjallaland, eller noe sånt. Er ikke det herlig? Islandsk er generlet utrolig underholdende, i motsetning til dansk (se forrige bloggoppdatering), men jeg bør legge til at dansk er herlig når det er islendinger som snakker det, eller hvertfall når islendingene prøver å snakke det, for islendinger kan ikke snakke dansk, de snakker et annet rart språk som minner mer om norsk enn dansk når de forsøker å snakke det. Det burde danskene gjøre og, hoho!

1 kommentar:

Oda T. sa...

Islandsk er et kult språk ;D hehe