onsdag, juni 20, 2007

Om nå

Dette er en bloggpost om nå... Akkurat nå sitter jeg og skriver på bloggen min, men dette blogginnlegget skal handle om et litt mer generelt nå, enn akkurat nå, for det er jo kjedelig å lese om noen som sitter å skriver om at hun skriver blogg. Nå er det sommer og sopmmerferie, og jeg tror det er det jeg skal skrive om. Sommerferien gir meg ganske blandede følelser nemlig.

Jeg er selvfølgelig lykkelig fordi jeg har sommerferie, og slipper at lærerene bestemmer hvordan jeg skal bruke tiden min, men likevel så var det faktisk utrolig trist å slutte på skolen i år. Først og fremst fordi jeg kommer til å savne klassa og skolen min, som jeg har blitt så glad i. Akkurat skolen har jeg allerede skrevet ganske utførlig om mine følelser ovenfor (les HA fra tirsdag!). Klassa er også en gjeng fantastiske mennesker som, selv om jeg ikke har blitt like godt kjent med alle, er en gjeng jeg har kjempesansen for og som jeg har gjort mye gøy sammen med. Jeg kommer til å savne dem så utrolig når jeg drar til Kina....gråte en liten skvett her... Jeg tror 2mka er favorittklassa mi av alle klassene jeg har gått i! For litt mer mediamimring og gråting sjekk sandras blogg: www.sandra-ls.blogspot.com

Ellers er denne uka preget av redsel, frykt og nervøsitet før jeg skal få karakterene mine. Det er ikke de ordinære karakterene mine jeg er redd for, for der tror jeg hadde jeg kommer ganske godt ut av det i år, men dumme-dumme Oda trodde hun skulle klare å ta 2mx som privatist, enda hun ikke begynte å jobbe før siste måneden... Så dum kan man få blitt, er det mulig, sier jeg bare! I hvertfall er det fare for at jeg får min første toer (hvis man ser bort fra naturfagspermen på grunnkurs :P), og denne gangen er det ikke bare sånn at jeg sier at jeg tror at det har gått dårlig. Broren min er av den oppfatning, så for å bevise for ham at jeg vet jeg vil få en dårlig karakter har vi et lite veddemål:

Hvis jeg får en sekser får Simen 1 000 000 av meg, eller rettere sagt skylder jeg ham en mill, for jeg kan ikke under noen omstendigheter betale det beløpet uten å rane en bank.

Får jeg en femmer får broren min 1000 kroner.

Får jeg en firer så skal jeg betale broren min 400 kroner.

En treer har jeg et bittelite håp om at jeg kan oppnå, og jeg er vanligvis forsiktig med veddemål, så får jeg en treer så får ikke broren min noenting, og jeg blir et happy menneske. Spørsmålet er at selv om jeg absolutt ikke tror besvarelsen min var god nok til en treer så vet jeg egentlig ikke om jeg er i stand til å glede meg over en treer.

Får jeg en toer, så går det som jeg tror, og broren min får ikke ett flatt øre!

Hmm, får jeg en ener (det kalles kanskje stryk), så får jeg en følelse av at jeg er dum, og broren min ikke noe annet enn en sur og kranglete søster.

Så nå får vi virkelig håpe at ingen har rotet med karakterene og forvekslet meg med Eirik, så jeg får hans sekser, for da blir jeg jo gjeldsslave for resten av mitt liv, hoho. Men det er et lite troverdig scenario for jeg tror ikke Eirik får noen sekser, han heller, hoho!

Så altså er jeg for tiden spent, nervøs, glad og trist. Jeg forsøker å rydde rommet mitt, og jogge, og har definitivt kommet lengst med sistnevnte. Jeg har vel jogga noen mil i ferien allerede, og i morgen tidlig skal jeg jogge med Oda Andrea, om hun ikke glemmer det da... Jeg må ringe å minne henne på det. Før jeg legger meg skal jeg også starte å rydde rommet hadde jeg tenkt, sånn at jeg har startet før pappa kommer hjem en gang i natt. Jeg har nemlig bestemt meg for å starte før pappa kommer hjem, og da er det best å utsette det lengst mulig, for man jobber så mye mer effektivt om man har dårlig tid. Dessuten så begynner det snart å bli tid for litt jobbing, nattetider er den desidert beste tiden på døgnet for å få gjort noe. Jeg skal vedde på at over 75% av det jeg har levert inn på skolen det siste året er skrevet etter 23.00...

Ellers gleder jeg meg til å dra på ferie med familien, ny bloggoppdatering om Montenegro følger...

3 kommentarer:

yvånn sa...

Oioi.. Jeg gråt en liten skvett i starten her jeg også altså... Uffamei.. Jeg lover å bikke innom bloggen din famover hvis du tar en liten innbikk på min også ;)

Udda sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Udda sa...

Hihi, det skal jeg! Nå har du jo faktisk lovet å kommentere bloggen min daglig når jeg drar til Kina da, så da blir det en del innbikking på bloggen min for deg det kommende året, hehe...