torsdag, juni 28, 2007

Hvorfor Adriaterhavets innhold forsvant i gaar.....

Dette er en bloggoppdatering som har som formaal aa informere alle som fikk med seg at halvparten av vannet i Adriterhavet forsvant i gaar, om hvorfor dette skjedde og hvor vannet befinner seg naa.

For aa besvare det siste spoersmaalet foerst: Vannet befinner seg i lungene, magesekken og oeret til Oda. Dette kommer av at hun fikk for seg at hun skulle leke i boelgene og da hun kom under vann, saa svelget hun altsaa store deler av Adriaterhavet. Det er viktig med salt i varmen, saa dette syntes ikke Oda var et stort problem, verre var det at en tredjedel av Adriaterhavet paa forunderlig vis fant veien inn i Odas oerer. Dette var mer problematisk, for vannet vil ikke ut igjen, og Oda er naermest doev paa det ene oeret.

Usannsynlig irriterende!!!

Ellers har jeg det bra i Montenegro, om noen skulle lure paa det. Begynner aa bli litt lei av aa sole meg og bade, faktisk.

Saa er jeg blitt brun og solbrent. Det underlig er at jeg er solbrent der jeg smoerte meg med solfaktor 30, og brun der jeg ikke smoerte meg i det hele tatt. Jeg har ikke funnet noen forklaring paa dette ennaa. Jeg vet bare at jeg naa har en jaevlig deilig, brun kropp med en tomat som hode (ang den jaevlig fine kroppen, saa er det et resultat av litt livlig fantasi og oensketenkning fra min side). Pga av tomathodet har jeg altsaa naa soekt tilflukt i en moerk, kald og trivelig internettkafe.

Klemmer fra Oda i Montenegro

2 kommentarer:

Tale sa...

fint for deg at du er brun da, mens jeg kommer hjem hvit som et laken! huiii! kanskje jeg skal hape at det blir darlig vær i norge hele sommeren, sann at alle er like hvite som meg nar jeg kommer hjem? hmm, neei, litt for ondskapsfullt. far heller satse pa ekstremt bra vær nar jeg kommer hjem, og sommer helt til oktober! : D meningsfull kommentar pa bloggen din, sant?

yvånn sa...

Saltvann ja.. Du må være forsiktig vettu, Oda.. Men det er godt å høre at du har det bra :)

OG ang meg og blogging... Jeg har ikke fått blogget u det siste, for jeg har faktisk vært borte jeg også, men jeg har ikke hatt tilgang til intrnett, sånn som deg.. Jeg driver å skriver litt på et innlegg nå, så får vi se om jeg gidder å poste det iløpet av dagen..

Og en siste ting.. jeg var akkurat inne en tur for å fikse noe, og da jeg kom ut igjen var du avlogget fra msn, og jeg ble skikkelig, skikkelig lei meg..

Vi MÅ sees snart Oda.. :)
(det ble forresten ikke en siste ting som jeg sa isted, for jeg kom på noe mer)
Da jeg var i Fevik (besøkte ei venninne avmeg som har hytte der, Elisabeth, som kal være med til Tyrkia) Men poenget.. Vi var i Arendal på shopping, og vi var i mange skobutikker (sjokkerende), og flere steder så jeg sånne sko som du har, med roser, og jeg tenkte på deg hver gang, og hver gang fikk jeg et lite sukkende stikk i hjertet mitt..

Men nå må jeg fortsette med bloggingen, lesing til teori (bil), slafing og soling.. Snakkes Oda :)